PRIVATTIMER

Det blir mer og mer vanlig å bestille privattimer når det gjelder trening av hund. Det synes jeg er kjempebra 🙂 Det er ikke alltid at eier og hund trenger å delta på et helt kurs, hvis det bare er et par øvelser de trenger hjelp til. Kanskje passer ikke de oppsatte kurskveldene, kanskje har du en hund som har problemer med å trene sammen med andre på et kurs, kanskje synes du som eier at det er bedre å trene «en til en». Grunnene kan være så mange. Å ha instruktøren for seg selv 1 times tid, kan være løsningen for mange.

Vi trener på det som du trenger hjelp til. Det kan f.eks. være hverdagslydighet (hilse fint, innkalling, gå fint i bånd, passering av andre hunder osv.), freestyle, rally-øvelser, LP,  «hjelp, valpen biter», en prat om hunden din eller hva som helst du vil at vi skal jobbe med. Det er DU som bestemmer hva timene skal brukes til.

For å være best mulig forberedt til timen, kan det hende at du får ei lita leselekse + ei praktisk lekse før vi møtes. Hvis vi ikke skal jobbe med praktiske øvelser, er ikke det nødvendig.

Det er viktig at du jobber med leksene som du får, slik at hunden din og du får mest utbytte av timene. Du er alltid velkommen til å kontakte meg i ettertid. På den måten kan vi se om treningen har det ønskede resultat, eller om vi må justere treningen litt.

Hvis du oppdager at du har problemer i hundeholdet ditt, eller hvis hunden utvikler negativ atferd, er det viktig å ta tak i det så fort som mulig. Der kommer atferdskonsultasjonene inn. HER finner du mere info om de timene (kommer).

BETALINGSBETINGELSER: 1. timen koster kr. 600,00 , hvis du ønsker at vi skal møtes to ganger (med et par ukers mellomrom) koster disse to møtene kr. 1.000,00.

Jeg sender faktura til deg før vi skal ha timen. Hvis ikke denne er betalt før timen, blir denne avlyst. Avbestiller du senere enn 24 timer før avtalt time, betales timen i sin helhet.

Du kan kontakte meg via dette skjemaet, eller ved å sende meg en mail til hallingdalhundeskole@gmail.com eller send en mld. til 95 90 10 11.