PASSERINGSTRENINGSKURS.

Har du en hund som stresser, piper, bjeffer eller trekker i båndet når dere skal gå forbi andre hunder, folk, syklister, joggere, biler etc på tur? Er det ikke koselig å gå på tur lenger? På dette kurset vil du lære grunnleggende teknikker slik at passeringene blir lettere for dere begge to.

Hvor stort utbytte hunden din og du vil få av kurset, avhenger av deg som eier. Dvs. at du må jobbe med de øvelsene som vi går gjennom på kurskveldene og at du er forberedt til trening når dere går ut av døra hjemme. Du vil også måtte bruke tid etter kurset til trening. Atferdsendring tar tid, men «guri malla» så morsomt det er når vi ser at treningen vi legger ned, gir det resultatet som vi ønsker.

Photo by Blue Bird on Pexels.com

Kurset går over tre kvelder etter sommerferien. Det er onsdag 24. august, onsdag 7. september og onsdag 21. september. Alle dager fra kl. 18.00 – ca kl. 19.30.

Kurset starter ved min. 4 deltagere. Hvis det blir færre, blir kurset dessverre avlyst. Kurset koster kr. 900,00. Påmeldingsfrist: 17. august.

NB: TISPER MED LØPETID KAN IKKE DELTA PÅ DETTE KURSET. UANSETT HVILKEN DAG DE ER I LØPET SITT.

Vi trener på Nesbyen uansett vær. Jeg har ikke inne-lokale og kurskveldene kommer ikke til å bli avlyst, så lenge det ikke er meldt skikkelig uvær.

NB: Du må ha tid til å trene mellom kurskveldene og til å lese teorien som du får i leselekse. Hvis du ikke har det, passer dessverre ikke kurset for dere.

Hvis hunden din er aggressiv/sint, kan dere dessverre ikke delta på dette kurset. Da trenger dere en atferdskonsultasjon i stedet for. Vit at de aller fleste hunder som utagerer på tur, gjør det fordi de er usikre, de har en innlært atferd, de gjeter, de har dårlig erfaring med andre hunder, de kan være hormonelle osv. og de vet ikke helt hvordan de skal oppføre seg. Hvis eier også blir med på «hylekoret», er det ikke enkelt for hunden å være i ro i passerings-situasjonene.

Ta kontakt med meg, hvis du lurer på om hunden din kan delta på kurset.

Du kan melde deg på kurset HER. Hvis du har spørsmål før du melder deg på, kan du sende en mail til hallingdalhundeskole@gmail.com.

Du vil få betalingsinfo når du har sendt meg en påmeldingsmail. Kursavgiften må være betalt i sin helhet, før plassen er din.

Mvh. Hilde.

%d bloggere liker dette: