MORO MED SØK.

DETTE KURSET ER FOR DEG SOM VIL GJØRE NOE MORSOMT SAMMEN MED HUNDEN DIN.

Det at hundene får oppgaver som de liker og lykkes med, gjør at de føler mestring og det bygger selvtillit. At det gir god kontakt mellom hund og eier, er også viktig.

Pia og jeg trener søk etter en godbit som er gjemt i en av blomsterpottene.

På dette kurset stilles det ingen krav til lydighet eller at hunden skal «kunne noe» for å bli med. Vi kommer noen ganger til å jobbe med en og en hund og noen ganger flere samtidig. Det er lærerikt for de andre deltagerne å se hvordan andre hunder jobber og hvordan jeg veileder dem.

Kurset vil antageligvis gå tre tirsdagskvelder i mai/juni mnd. Vi skal være på Låplassen hver kveld. Vi starter kl. 18.00 og holder på ca. 1,5 time hver gang. 3 -4 deltagere.

Kurset koster kr. 900,00 og må være betalt senest 5 dager før kursstart. Hvis ikke, mister du plassen din. Kurset betales via vipps.

KURSINNHOLD:

Vi kommer til å blande inn litt fra hundesportene SMELLER og NOSEWORK, og jeg legger vekt på at vi skal ha det morsomt når vi trener.

Vi skal jobbe med:

  • Banesøk. Vi starter helt fra «scratch».
  • Romsøk, inne i låven.
  • Emballasjesøk + søk blandt andre gjenstander.
  • Blomsterpottesøk.

Findus jobber med banen.

Kurset er for deg som har en «vanlig» familiehund, og som vil ha en morsom aktivitet å gjøre sammen med hunden din.

Balto søker etter godbiter blandt blomsterpotter.

Kurset er ikke for deg som vil konkurrere i hundesportene som er nevnt over, eller som har jobbet med søk fra før. Dette er et nybegynnerkurs for hund og eier.

Anton koser seg med emballasjesøk.

Her ser dere banen som vi tilslutt skal søke på. Ebbie markerer riktig boks med te-lukt i.

Bildet er tatt av Elinor Rønning.

Har du lyst til å bli med? Da kan du sende en interesse-mail til hallingdalhundeskole@gmail.com. Der skriver du hundens navn, rase og alder + adressa og et tlf. nr. som jeg kan nå deg på. Det er ingen bindende påmelding nå.

Du kan også melde din interesse for kurset HER .

VELKOMMEN PÅ KURS.

Mvh. Hilde.

%d bloggere liker dette: