NYBEGYNNERKURS: gå fint i bånd/passeringstrening.

KURSOPPSTARTEN MÅ DESSVERRE UTSETTES, PGA. PRIVATE PLANER I OKT. MND. Det er ingen påmelding før datoer er satt.

Vi trener på Låplassen, Steinmogutu 23 på Nesbyen, hvis ikke annen plass blir bestemt i løpet av kurset.

Kurset koster kr. 900,00. Alder på hund er fra ca 6 mnd. og oppover. Ingen hunder er for gamle til å delta. Det blir en miks av teori og praktiske øvelser hver kurskveld. Kurset er for familiehunden som har utfordringer med passeringer og ikke for hunder som er aggressive. De trenger privattimer før de kan delta på kurset. De aller fleste hunder som utagerer på tur, er redde og ikke sinte. Lurer du på om hunden din kan delta, er det bare å sende meg en mail.

Det vil være 4 -6 deltagere på dette kurset og hver hund kan bare ha med seg to familiemedlemmer. Dette pga. covid -19, som vi står midt oppi nå. Vi holder god avstand til hverandre og vi håndhilser ikke.

Dette kurset kan gjøre turene i hverdagen mye hyggeligere for deg og hunden din, vel å merke hvis du bruker tid til å trene på det vi går gjennom hver kurskveld. Slik vil du få progresjon på treningen.

Når du blir tryggere og vet hvordan du kan komme deg gjennom passeringene, blir det lettere for hunden også. Du får selvtillit og blir roligere og det smitter over på hunden din.

MERK: tisper med løpetid kan dessverre ikke delta på kurset.

KRITERIER FOR Å DELTA: 

Deltagerne vil få ei leselekse + et par praktiske øvelser å trene på, før vi møtes første gang. Det er viktig at du har tid til å gjennomføre dette, slik at du møter litt forberedt til kurset.

Hunden må kunne «sitt/bli» sånn nogenlunde, og kunne vente i bilen når vi har teori og når vi jobber sammen to og to.

VIKTIG: du må også ha tid til å trene mellom kurskveldene, for å få fremgang i treningen. «Øvelse gjør mester».

IMG_7544KURSINFO:

På dette kurset skal vi arbeide med å forandre hundens forventing til andre hunder, syklister, unger, skateboard og annet . Vi skal trene på å få hunden å gå fint ved eiers side, med slakt bånd. Deltagernes hunder brukes som figuranthunder for hverandre.

Det er viktig at hunden får en stor og god forventning til deg, for da blir andre forstyrrende element i miljøet mindre.

Målet med kurset, er at du skal ha kommet godt i gang med passerings- og å gå fint i bånd-treningen, etter de tre kurskveldene. Du skal også ha fått de «redskapene» du trenger, for å trene videre med dette i hverdagen.

Som på alle mine kurs, trener vi med positiv forsterkning, dvs. godbiter, lek, kos og ros. Det er ikke lov til å rykke i bånd eller påføre hunden ubehag under trening. Vi skal legge opp til et godt samarbeid mellom hund og eier og vi skal få glede inn i treningen. SAMARBEID, MOTIVASJON og FOKUS, er viktige temaer når det kommer til all hundetrening.

NB: Det er ingen påmelding før datoer for kurset er klart.

Du kan melde deg på kurset ved å sende en mail til hallingdalhundeskole@gmail.com. Hvis du har spørsmål vedr. kurset, er du velkommen til å ta kontakt. Da kan du sende en mail til ovennevnte mailadresse.

Det er bindende påmelding på kurset: når du melder deg på kurset inngås en bindende avtale mellom deg og Nesbyen Hundeskole. Eventuell avmelding må skje skriftlig, enten via mail eller melding på mobil. Ved avmelding senere enn 14 dager før første kursdag, belastes full deltakeravgift.

VELKOMMEN PÅ KURS, mvh. Hilde.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..