Fjell og trening, i skjønn forening :-)

Har du lyst til å kombinere hyttekos med hundetrening?

Kurs på dagtid og hyttekos på kvelden.

Jeg har hytte på Buvassbrenna, Nesbyen i Hallingdal, som jeg stiller til disposisjon. Jeg er instruktør for dere lørdag, eller lørdag + søndag. Dere bestemmer selv hva vi skal trene på. Det kan være f.eks være hverdagslydighet, nybegynner spor, triks/freestyle, innkalling, rally-lydighet klasse 1, klikker-intro, passeringstrening, kantarellsøk eller kanskje å gå fint i bånd? Vi trener på gården min i Nesbyen (ca 25 minutters reisevei fra hytta) eller i Ljøtelende (3 minutter med bil). Det kommer an på hva vi skal trene på.

Jeg har en allsidig hundecv. Den finner du HER.

Fredag ettermiddag/kveld tar jeg i mot dere på Kveldsro. Hvis dere ønsker det, kan jeg handle inn mat til dere til helga. Da sender dere meg en handleliste senest onsdag kveld. Jeg handler på REMA 1000 og dere blir fakturert i en egen faktura.

Lørdag møtes vi kl. 11.00 og trener på det vi har avtalt. Vi avslutter treningsøkta ca kl. 15.00. Da vil dere få god tid til å slappe av og kose dere resten av ettermiddagen/ kvelden. Hundene er antageligvis trøtte og dere vil få en stille og rolig kveld 🙂

Hvis dere ønsker å trene søndag også, møtes vi til samme tid. Hvis dere heller ønsker å gå en fjelltur eller bruke søndagen til noe annet (Langedrag ligger noen minutters reise fra Kveldsro), står dere fritt til å gjøre det.

Det er 6 sengeplasser i hytta, fordelt på tre soverom. To soverom har dobbeltseng og et soverom er utstyrt med køyesenger. Dere tar med der sengetøy og håndklær selv. Det er fullt utstyrt kjøkken, med bla. kaffetrakter, vannkoker og oppvaskmaskin. Er du blitt kald etter en lang dag ute med hundetrening, er det badstue i hytta.

Kurs lørdag + opphold fredag – søndag, koster kr. 2.800,00 pr. person/hund.

Kurs lørdag og søndag + opphold fredag – søndag, koster kr. 3.600,00 pr person/ hund.

Hvis det heller passer bedre for dere andre dager, går det også an. F.eks. tirsdag – torsdag, onsdag -fredag. Dere bestemmer når det passer for dere.

Det er tvungen renhold på hytta. Det kommer derfor kr. 750,00 kr i tillegg til kurs og opphold.

Jeg fakturerer i forkant av helga og alt betales inn i sin helhet før vi møtes.

Her er noen bilder av Kveldsro.

Hvis dere ønsker å bestille en hyttetur med kos og hundetrening, kan dere sende en mail til meg: hallingdalhundeskole@gmail.com.

VELKOMMEN!

Mvh. Hilde

Nesbyen Hundeskole, Bærum Hundeskole.