JULEKALENDER 2017

For et par år siden laget jeg en julekalender, og i denne førjulstida har jeg tenkt å gjøre det samme. Det blir ikke en kalender med innpakkede gaver, men en kalender hvor jeg skriver litt om hundetrening, tips til trening og annet som opptar meg vedr. hund, atferd og trening. Kanskje kommer det noe annet innimellom, også.

Jeg kommer til å skrive et lite innlegg hver dag og legge det ut på facebooksida til Nesbyen Hundeskole og Atferdskonsulent HildeM. Eidal  Det blir også lagt inn på hjemmesida til Bærum Hundeskole. Hvis du har lyst til å bli med meg i adventstida, er det bare å henge på.

FullSizeRender-1

Den første luka skal åpnes nå, den 1. desember. Den inneholder en privattime til halv pris, kr. 300,00. Du velger selv hva du vil at vi skal trene på og sammen finner vi en dato som passer. Vi møtes enten på Låplassen eller hjemme hos deg (hvis du har en valp).

For å bli med i trekningen av timen, kan du enten sende en mld til meg (tlf. 95 90 10 11), eller skrive en mail til hallingdalhundeskole@gmail.com. Du kan også sende meg en pm. Jeg kommer til å trekke vinneren julaften og du kan derfor melde deg på timen hver dag frem til julaften.

Dette blir morsomt!

Jeg ønsker dere alle en kjempefin adventstid!