HØST – 20

Jeg vet ikke helt hvordan høsten blir for meg og Nesbyen Hundeskole for øyeblikket. Skal jeg holde kurs, eller ikke? Blir det nettbaserte kurs eller oppmøte på Låplassen?

Uansett, så planlegger jeg to kurs. Det ene er nettbasert: «Innkalling, steg for steg» og det andre er et kurs som jeg kaller for «kontroll på hund». Det vil være et kurs som går på Låplassen og hvor vi også trener andre steder.

«Innkalling, steg for steg» vil altså bli nettbasert. Dvs. at du vil kunne trene når og hvor det passer for deg. Du vil få teori å lese på og jeg vil filme den praktiske treningen med egne hunder. Da blir det lettere for deg å skjønne øvelsene og å trene hjemme.

Jeg vil lage kriterieplaner for Birk (vise hvordan jeg legger opp treningen/bygger opp øvelsen slik at han får fremgang i treningen) og du vil også kunne sende inn filmer av treningen din og få tilbakemeldinger på det av meg. Du skal også planlegge treningen med egen hund, og skrive egen kriterieplan.

Jeg vet ikke helt hvordan jeg legger det opp enda, men det blir via denne hjemmesiden og antageligvis via egen side på facebook.

Å vite hvilken belønning som hunden din elsker og som den vil jobbe for, er en av de viktigste forutsetningene for en god innkalling. Superbelønningen vil forandre seg over tid og det er derfor viktig å hele tiden finne den belønningen som til enhver tid er den aller beste.

Mere info kommer…….