GRUNNKURS

MÅLGRUPPE: unghunder fra ca. 5 -6 mnd. og voksne hunder som ikke har deltatt på kurs før.

Min. 4 deltagere- maks 6, kurset vil gå over 5 kurskvelder og koster kr. 1.600.

KURSET GÅR DISSE TIRSDAGSKVELDENE fra kl. 18.00 – ca kl. 19.15.

  • 21. FEBRUAR
  • INGEN KURS I VINTERFERIEN UKE 9
  • 7. MARS
  • 14. MARS
  • 21 MARS
  • 28. MARS

Vi kommer til å trene på Nes hvis været tillater å trene ute, ellers trener vi i et garasjeanlegg på Gol.

Du må ha tilgang til bil. Hundene vil ha pauser i bilen i løpet av kurskveldene, både for å hvile og for at de skal få varmen i seg.

Vi skal starte på innlæringen av enkle øvelser som det er fint at hunden skal kunne. Vi skal bla. trene inn et belønningssignal, sitt/bli, hilse høflig, gå fint i bånd, innkalling, ro-trening, passeringstrening og litt snutearbeid. Vi ser hvor mye vi får trent på, når kurset har startet.

Kursopplegget kan komme til å forandre seg noe, etter hvert som kurset skrider frem.

222331_10150158345411862_491976_n

VIKTIG:

Jeg stiller krav til de som deltar på kursene mine. Det er fordi jeg ønsker at deltagerne skal ha fremgang i treningen og at de skal få «redskap» til videre trening etter kurset.

Jeg har ingen egen teori-kveld. Teorien blir sendt deg på mail før hver kurskveld og du må ha tid til å lese denne teorien. I tillegg må du også ha tid til å trene på de praktiske øvelsene som vi går gjennom på kurskveldene. På den måten vil hunden din få progresjon i treningen.

Det blir endel teori å lese før første kurskveld + ei praktisk oppgave som hunden din og du skal trene på. Dette blir sendt deg på mail, ca ei uke før kurset starter.


Hundene skal holdes under kontroll når vi trener og de skal ikke leke med hverandre før kurset starter. Dette fordi jeg ønsker at hundene skal lære seg å holde fokus på eier, når det er andre hunder tilstede. Andre hunder skal altså bety kontakt med eier og at det skjer noe morsomt sammen med eieren. Det er viktig for hundene når de blir eldre også, slik at de ikke utvikler problemer/forventninger til andre hunder som de f.eks. møter på tur.

Du betaler kurset via vipps. Det er først når kurset er betalt, at plassen er din. Du kan melde deg på kurset nå.

PÅMELDING GRUNNKURS.

VELKOMMEN PÅ KURS, mvh. Hilde. 

Min utdannelse innen hund/trening, kan du lese HER.

%d bloggere liker dette: