Grunnferdighetstrening. Fra unghund til stjerne :-))

BLI MED PÅ ET MORSOMT OG UTVIKLENDE KURS.

Dette er et kurs for deg som er litt over middels interessert i å trene hund. Bra grunntrening er nøkkelen til fremgang. Uansett om du vil konkurrere i lydighet, rally eller om du «bare» ønsker å jobbe strukturert med hunden din.

Kurset er for unghunder (ca 6 mnd), og for voksne hunder hvor eier ønsker  å jobbe med grunnleggende ferdigheter.

Det vil være 4 – 7 deltagere på dette kurset. Kurset koster kr. 1.600,00. Blir det færre enn 4 påmeldte, blir kurset avlyst.

Du vil få utdelt et hefte til hjelp i treningen som vi skal benytte oss av under kurset. Jeg har tillatelse fra Canis grunder Morten Egtvedt til å benytte meg av hans «grunnferdighetsskjema»:

Vi starter opp lørdag 24. august, fra kl. 11.00 – ca kl. 14.00. Det tilsvarer to kurskvelder. Det blir da en gjennomgang av skjemaet og så starter vi på den praktiske treningen. De neste torsdagskveldene møtes vi på Låplassen kl. 18.00 og vi trener i minimum 1,5 timer.

Vi møtes disse torsdagskveldene utover høsten:

  • torsdag 05.09.19
  • torsdag 12.09.19
  • torsdag 19.09.a9
  • torsdag 26.09.10

NB: Den praktiske treningen vil foregå utendørs, uansett vær.

VIKTIG: du må ha til å trene mellom kurskveldene og du må ha tid til å lese teorien som du vil få tilsendt mellom hver gang vi møtes.

Det er bindende påmelding. Det betyr at hvis du melder deg av kurset 14 dager før kursstart, må du betale for hele kurset. Dette godkjenner du, når du mottar velkomst-mailen fra meg.

Du kan sende en mld til meg på tlf. 95 90 10 11 eller en mail til hallingdalhundeskole@gmail.com, for å melde deg på kurset.

DSC_0094

VELKOMMEN PÅ KURS, HILSEN Hilde.