TRENING FOR ALLE :-)

BLI MED OG TREN SAMMEN MED HUNDENE MINE OG MEG. 

Neste trening er satt opp torsdag den 22. august på Låplassen. Fra kl. 18.00 – ca kl. 20.00.

LITT INFO OM TRENINGENE:

Treningene foregår på Låplassen, hvis ikke noe annet er bestemt. Det er gratis for alle som har lyst til å delta. Dette er trening for den «vanlige» hundeeier.

Hunden din trenger ikke å være «flink» eller å kunne så mye for å delta. Vi deler kvelden opp i to.  Før pausa har jeg planlagt et tema for treningen, så bestemmer vi sammen hva/hvordan vi skal legge opp treningen etter pausa. Det kan være egentrening, noen trenger kanskje hjelp med noen øvelser osv. osv…..

REGLER FOR TRENINGENE:

  • Jeg er bare «litt»  instruktør på treningene. Jeg deltar så mye som mulig på lik linje med de som kommer for å trene. Vi hjelper hverandre selvsagt, og det er alltids rom for å spørre om ting som en lurer på.
  • Er det noen som vil at hundene skal leke med andre hunder, avtaler dere det og gjør det ETTER at treningen er ferdig. Dette for at det ikke skal bli uro for de andre som trener.
  • Vi passer på at vi har kontroll på hundene våre. Ingen hunder får gå løse på trening og springe bort til andre, uten at det er avtalt.
  • Det skal være trygt for alle å delta på treningene, også for de som har hunder som ikke er så glad i å hilse på andre hunder. Spør om det er greit at hundene hilser på hverandre, før du slipper hunden din bort til en annen hund.

Jeg trener mine egne hunder på disse treningene. De trenger også å trene sammen med andre hunder tilstede. Fellestreningene blir derfor ikke som en «vanlig» kurskveld, der jeg går rundt og instruerer de som møter opp.

P1030365

Noen kommer bare for å trene på lang avstand fra andre hunder, andre trenger å trene «kontakt» eller «ro» med forstyrrelser tilstede, og da skal de selvsagt få lov til å gjøre det.

Vi tar en felles pause og lar hundene få hvile litt i bilen. I pausa planlegger vi fellestreningen etterpå. Vi har ofte trent passeringstrening, sitt/bli i gruppe og litt annet. Det er veldig verdifull trening for meg og mine, i hvert fall 🙂 Det er selvsagt helt opp til deg, om du ønsker å bli med på fellestreningen.

VIKTIG: send en mld.på tlf. 95 90 10 11, hvis du har lyst til å bli med på treningen, eller skriv en kommentar på facebooksiden til Nesbyen Hundeskole, Er det færre enn 3 stk som har meldt at de kommer kl. 21.00 dagen før, blir treningen avlyst. Det er derfor viktig at du overholder denne fristen.

Værforbehold. Hvis det er meldt mye nedbør, blir treningen avlyst. Jeg legger til grunn Yr sin værmelding, kvelden før. Følg med på facebook, der vil jeg gi beskjed hvis jeg avlyser treningen. Jeg sender også en sms til de som har meldt at de kommer, hvis jeg har mob. nr. deres.

Jeg håper at det er mange som har lyst og mulighet til å trene sammen med hundene mine og meg.

VELKOMMEN PÅ TRENING, HILSEN HILDE.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..