TUR OG TRENING FOR ALLE


VI STARTER OPP IGJEN I FEBRUAR MND.

Vi møtes på senterplassen kl. 18.00. Vi gjør som vi pleier, går tur først og trener litt etterpå. Det kan være greit at dere kommer i bil, for da kan vi få en mulighet til å ta en liten prat først, uten at hundene er med i samtala 🙂 Jeg viser dere hvilke øvelser som vi skal trene på, før vi går tur. Det er øvelser som alle kan bli med på. Hvis du bare ønsker å bli med på tur og ikke delta på treningen, er det helt greit.

Alle hunder og eiere er velkomne til å bli med. Unge og eldre hunder, trente og utrente hunder, erfarne og uerfarne eiere. Jeg synes at det er utrolig fint at eldre hunder også får bli med. Min Pia som snart blir 11 år gammel, har stort utbyttte av å bli med.

Treningene vil bli lagt ut på hjemmesida, og på facebooksidene til Nesbyen Hundeskole. De finner du HER og HER.

Jeg kan dessverre ikke bli med hver uke, for jeg pendler mellom Bærum og Nes. Hvis noen ønsker å samles selv om jeg ikke blir med, er det bare å gi meg en tilbakemelding på det. Da kan jeg legge det ut på facebooksidene til Nesbyen Hundeskole.

Jeg håper at det vil bli en trivelig kveld hvor vi koser oss med hundeprat og treningstips.

REGLER FOR TRENING:

  • Ingen hunder skal hilse på hverandre før eller under trening. Hva hver enkelt gjør etter trening, bestemmer dere selv.
  • Hundene skal være under kontroll. Det er ingen som skal forstyrre andre under trening. Noen hunder er på trening kun for å observere og å trene ro/kontakt sammen med andre hunder, og skal ikke få «uventet besøk» av hunder uten kontroll.
  • Vi trener med belønning og ikke straff. Dvs. at vi bruker oss selv, leker og godbiter når vi trener. Hvis hunden ikke får til øvelsene, må vi gjøre treningen enklere for hunden. Da vil den også lykkes og vi har ingen grunn til å bruke straff for å få frem ønsket atferd. Det er det heller ikke lov til, i henhold til Mattilsynets regler for trening av hund.

VÆRFORBEHOLD:

Hvis det er meldt et ufyselig vær og vi ikke kan møtes allikevel, skriver jeg det på facebook sidene og her inne. Dere som har meldt at dere kommer på sms., vil få en sms om at tur/treningen er avlyst.

VELKOMMEN, hilsen Hilde.

%d bloggere liker dette: