TUR OG TRENING FOR ALLE


Neste tur og trening blir tirsdag den 30.november 18.00. VI møtes på senterplassen. Vi gjør som sist, går tur først og trener litt etterpå. Det kan være greit at dere kommer i bil, for da kan vi få en mulighet til å ta en liten prat først, uten at hundene er med i samtala :-)) Jeg viser dere hvilke øvelser som vi skal trene på, før vi går tur. Det er øvelser som alle kan bli med på.

Det er ikke alle som har mulighet til å delta på et helt kurs eller å binde seg til en fast kveld i uka, flere uker fremover. Det er det ikke alltid at jeg som instruktør kan heller.

Fra midten av november mnd. setter jeg opp treninger for de som har lyst til å bli med på det. De som ønsker å bli med, kan sende meg en mld på tlf. nr. 95 90 10 11, eller legge igjen en kommentar på facebooksida.

Treningene vil bli lagt ut på hjemmesida, og på facebooksidene til Nesbyen Hundeskole. De finner du HER og HER.

Jeg håper at det også vil bli en trivelig kveld hvor vi koser oss med hundeprat og treningstips.

REGLER FOR TRENING:

  • Ingen hunder skal hilse på hverandre før eller under trening. Hva hver enkelt gjør etter trening, bestemmer dere selv.
  • Hundene skal være under kontroll. Det er ingen som skal forstyrre andre under trening. Noen hunder er på trening kun for å observere og å trene ro/kontakt sammen med andre hunder, og skal ikke få «uventet besøk» av hunder uten kontroll.
  • Vi trener med belønning og ikke straff. Dvs. at vi bruker oss selv, leker og godbiter når vi trener. Hvis hunden ikke får til øvelsene, må vi gjøre treningen enklere for hunden. Da vil den også lykkes og vi har ingen grunn til å bruke straff for å få frem ønsket atferd. Det er det heller ikke lov til, i henhold til Mattilsynets regler for trening av hund.

Alle hunder og eiere er velkomne til å delta. Unge og eldre hunder, trente og utrente hunder, erfarne og uerfarne eiere. Jeg synes at det er utrolig fint at eldre hunder også får bli med på treningene, for de liker å bruke hodene sine også.

VÆRFORBEHOLD:

Vi trener ute. Hvis det er meldt et ufyselig vær, vil alle som har meldt seg på få en mld. om avlysning innen kl. 15.00 den dagen treningen er planlagt. Jeg vil sende en sms til dere som har sagt av dere kommer på mob., og ellers på facebook sidene og her inne.

VELKOMMEN.