Høstens kurs er avsluttet og nye kurs er under planlegging.

Da er alle høstens kurs slutt for denne gang. Jeg har kost meg hver eneste kurskveld og jeg har hatt det så fint sammen med dere alle. Særlig gledelig var det da deltagerne fikk såkalte «gjennombrudd» i treningen sin og lykkes med noe som de hadde jobbet litt med.

Når jeg holder kurs og trener selv, er jeg veldig opptatt av fokus, engasjement, motivasjon, glede og forståelse av hvorfor vi «gjør som vi gjør», og det håper jeg at jeg har greid å formidle til mine kursdeltagere.

Jeg ønsker dere alle lykke til videre. Kanskje sees vi igjen ved en senere anledning?


Som vanlig er jeg i planleggingsfasen til neste års kurs. Jeg tror kanskje at det blir et oppfølgingskurs for de som har deltatt på et valpekurs hos meg eller hos andre hundeskoler/klubber, og som har fått med seg litt teori + praktisk trening derfra.

Jeg har i tillegg tenkt å holde et «HUNDETRENERKURS» og det gleder jeg meg så innmari til 🙂 Jeg kommer til å gå mere i dybden av både teori og praktisk trening, og jeg ønsker kun motiverte og engasjerte deltagere. Her blir det 100 % fremmøte, 5 – 8 deltagere, en teoretisk innlevering + en praktisk prøve siste kurshelg.

Det er ingen påmelding før 15. mars – 22, for da blir datoen for kurset satt. Hvis du er interessert i kurset, kan du sende en mail til hallingdalhundeskole@gmail.com. Du vil da få info om kursinnhold og datoer før jeg legger det ut og mulighet til å melde deg på da. Det er selvsagt ikke bindende for deg å sende meg en «interesse-mail».

I 2017 – 2019 var jeg lærer ved Innlandet Hundesenter sin Hundetrenerutdannelse og jeg laget mitt eget kursopplegg. Jeg tror at jeg kommer til å benytte meg av noe av det som vi jobbet med da. Både når det kommer til teori og den praktiske treningen.

Ellers håper jeg å få til noen «drop – in» treninger fra nov. mnd. Hva jeg tenker om det, kan du lese HER. Alle er hjertelig velkomne til å bli med.

Siste kurskveld på Låplassen.

Hvis du ønsker en privattime med meg, kan du lese litt om timene her. Hva vi skal trene på, er det du som bestemmer.


Birk koser seg nå når båndtvangen er opphevet. Det er viktig å ha kontroll på hunden, da også.

Jeg kommer til å bytte passord på teorien om ei stund. Hvis du ønsker å få de nye, er det bare å ta kontakt med meg.

FORTSATT GOD HØST, fra Hilde.

Forfatter: Hilde

Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg holder valpekurs, hverdagslydighetskurs/grunnkurs, nybegynnerkurs i spor, nybegynnerkurs i rundering, rallymix - kurs, kantarellsøkkurs, freestylekurs, forskjellige temakurs (innkalling, passeringstrening, gå fint i bånd) + at jeg tar på meg privattimer. Kursene går fortrinnsvis vår og høst, men privattimene tar jeg hele året. Nå er det korthårscollien Pia ( 11 år gammel) og cockergutten Anton (10 mnd.) som er i husholdningen. Vi trener litt nesten hver eneste dag, og vi koser oss med turer og mye kos. Cockergutten Fant og Pias mamma, Ebbie, døde med ti mnds. mellomrom i 2019 og 2020. Til stor sorg for oss alle. De er savnet hver eneste dag.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: