Privattimer og atferdskonsultasjoner.

Selv om jeg ikke har planer om å sette opp kurs på Låplassen i tida fremover, tar jeg på meg privattimer og atferdskonsultasjoner. De er lettere å planlegg i hverdagen min og det er også lettere å få timer nå, enn det var da jeg holdt kurs.

Fredag hadde jeg en privattime på Flå. En veldig fin time (den ble til 2 timer, ikke noe uvanlig i det), hvor vi fikk startet på grunntreningen (kontakt, kontroll, starten på å gå fint i bånd), som jeg mener at alle hunder i alle aldre burde starte med.

Vi kom godt i gang med treningen, og hund og eier kom langt og gjorde store fremskritt. De har nå fått ei lekse som de skal trene på til vi sees neste gang, som antageligvis blir om ca 2 uker. Vi skal ha ei samtale på telefonen til uka, for å diskutere treningen og om vi eventuelt skal forandre litt på den.

Vi trente med klikker og det responderte hunden veldig godt på. Å trene med klikker, er ikke bare «å klikke i veg». Det er viktig å få litt bakgrunnsinformasjon om den treningsmetoden. Akkurat som det er viktig å få grunnleggende informasjon om alle treningsmetodene som vi jobber ut i fra.

Onsdag skal jeg holde en kursdag ved Innlandet Hundesenter sin Hundetrener-utdannelse og vi skal bruke hele dagen til klikker-trening. Det blir endel teori og mye praktisk trening. Både med hund og uten. Det blir morsomt og det gleder jeg meg til. Det er ni elever og meg, og jeg synes at vi har det veldig fint sammen. En flott gjeng, det er de.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..