Tanker om kurs, våren – 18.

Ja, da er tida inne for å finne ut hvilke kurs som jeg skal sette opp denne våren. Jeg pleier å starte opp igjen etter påske og holde på til midten av juni. Privattimer er noe som «ruller og går» hele året, så de fortsetter som vanlig.

 

IMG_2789

Det blir enten «vanlige» kurs som går over 6 kvelder. Det er valpekurs, grunnkurs/hverdagslydighet, kurset som jeg kaller «kontakt, kontroll og samarbeid» (mitt eget konsept, faktisk) og pøbelkurset. Pøbelkurset er for hunder som har deltatt på et kurs før (spiller ingen rolle hvor de har deltatt på kurs), fra unghunden og helt opp til den eldre hunden. Her er det hunder fra 2 år og oppover til 8 – 9 år som deltar. Husk at alle hunder vil jobbe og trene, uansett alder. Jeg har også laget et kursopplegg som jeg kaller «fra unghund til voksen». Dette kurset er for unghunden som er i rampe-perioden og som har glemt alt som den før har lært (ler) 😉

Disse kursene kan også settes opp som helgekurs.

Jeg holder det som jeg kaller for temakurs. Dette er kurs som går over tre kvelder, eller noen timer en lørdag og en eller to kvelder etter det. Disse kursene er f.eks. «innkalling + kontroll og samarbeid»,  «gå fint i bånd + passeringstrening» og innføringskurs i klikker-trening. Det er nemlig ikke bare å «klikke i veg», det er litt mere avansert enn som så. På dette kurset legger vi mye vekt på forsterkningskvalitet, forsterkningsfrekvens, timing og kriteriesetting.

Jeg holder også helgekurs: nybegynnerkurs i spor, nybegynner runderingskurs og kantarellsøkkurs. Dette er utrolig morsomme kurs som er for «hverdagshunden». Dvs. alle oss som er «vanlige» hundeeiere, som kun vil aktivisere hunden vår og ha det morsomt og trivelig sammen.

Jeg holder også det som jeg kaller for aktiviseringskurs. Dette er kurs hvor deltagerne får en liten smakebit av forskjellige hundesporter. Kurset er ikke for de som trener aktivt i hundesportene, men for dem som ønsker å få en liten introduksjon til de forskjellige hundesportene. Kurset går over fire kvelder, eller to lørdager. Vi gjør oss litt kjent med hundesportene smeller, kreativ lydighet (triks og dans til musikk), agility og rally-lydighet. Dette er et kurs for absolutt alle 🙂

IMG_2787

Kanskje har du ikke lyst til å delta på kurs, men heller komme og trene sammen med andre hundeeiere?  «Trening for alle» er faktisk trening for alle. Her møtes vi på Låplassen for å trene og å kose oss sammen. De som kommer har planlagt egen trening og så hjelper vi hverandre som best vi kan. Hunden din trenger ikke å kunne så mye for å bli med, dette er et tilbud til absolutt alle. Mere info om treningene finner du HER.

Ja, det er ikke enkelt å vite hvilke kurs som jeg skal sette opp og som kan være interessante for deg som hundeeier. Uansett, jeg kommer til å ha en flott kursvår på Låplassen denne våren også, akkurat som jeg pleier å ha.

VELKOMMEN PÅ KURS, mvh. Hilde.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.