Et lite julebrev.

Jeg vil få takke alle som har deltatt på kurs, privattimer, treninger og treff dette året. Jeg har hatt utrolig mange flotte stunder sammen med dere og hundene deres. Vi har ledd sammen og noen ganger også grått sammen, vi har diskutert hundetrening og atferd, funnet løsninger på problemer og hatt mange “gjennombrudd” i treningen. Jeg har møtt så utrolig mange trivelige folk og flotte hunder. Dere har gjort at det å planlegge kurs og også hver enkelt kurskveld, har gått som en lek. Tusen takk!
Fine tre
Ebbie har ikke vært så mye involvert i kursene mine denne høsten. Hun har vært min aller beste og trofaste hjelpe-instruktør i flere år og har vært til utrolig stor hjelp for meg. Ebbie ble 10 år i sommer og da ble hun pensjonert fra hjelpe-instruktørjobben. Hun elsker å trene og å jobbe fortsatt og det får hun lov til også, omtrent hver eneste dag. Pia kommer nok til å overta jobben for Ebbie til våren, for hun har virkelig kommet seg når det gjelder lyst og glede til å trene. Fanterampen er blitt 12 år og nyter tilværelsen som “alenehund” hos min datter Martine og samboer David. De er kjempeflinke med han og gir han et så utrolig godt liv. Det er jeg veldig takknemlig for. Fant er sammen med meg og “jentene” når det blir mye jobb og annet på dem, og da har vi noen skikkelig gode dager sammen.
Nå står jula for døra og vi skal nyte god mat, samvær med dem som vi er glad i og kose oss med våre fir-beinte bestevenner. Jeg har ikke satt opp noen nye kurs for våren – 18 enda, jeg får se hva det blir til. Det jeg gleder meg veldig til, er at jeg skal undervise noen helger v. Innlandet Hundesenter sin hundetrener-utdannelse. Det blir veldig morsomt og så blir det fint å få noen “kollegaer” å diskutere med og å samarbeide med.
Da gjenstår det bare å ønske dere alle ei riktig god jul og et godt nytt år. Jeg håper at vi sees i 2018.
God juleklem fra Hilde.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.