Høst og fremtidsplaner.

Høsten er her. Naturen har fått de fine høstfargene og det er blitt kaldere i lufta. Det blir fortere mørkt om kveldene, dagene blir kortere og kortere. Nå er det tid for peis og stearinlys. Jeg elsker høsten 🙂

På Nesbyen Hundeskole går livet sin vandte gang. Jeg har privattimer både på dagtid og kveldstid, 3 kurs «durer» og går, jeg har hatt sporkurs og en lørdag med spor i skogen. Det var 5 stykker som hadde meldt at de kom, men vi ble bare to stykker tilslutt. Det er ikke alltid så lett å få til treninger og treff, for de fleste har nok med familie, unger og annet.

Jeg setter ikke opp flere kurs i høst. I og med at jeg ikke har et lokale å trene inne i, blir det for kaldt å trene ute. Privattimer har jeg tid til. Det er bare å ta kontakt med meg, hvis du ønsker det.

Kurs våren -18: jeg er litt usikker på hvilke kurs jeg skal sette opp, OM jeg skal sette opp kurs i det hele tatt eller hvordan fremtiden blir v. Nesbyen Hundeskole. Jeg har tatt på meg å være instruktør noen helger v. Innlandet Hundesenter sin hundetrenerutdannelse (helgekurs, to avdelinger, 1,5 år), og jeg gleder meg veldig til å få noen gode og trivelige kollegaer å diskutere kurs, hund og annet med.

Låplassen, høst

Kos dere fremover og nyt dagene med bestevennene deres. Det skal i hvert fall jeg gjøre.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.