Høst og fremtidsplaner.

Høsten er her. Naturen har fått de fine høstfargene og det er blitt kaldere i lufta. Det blir fortere mørkt om kveldene, dagene blir kortere og kortere. Nå er det tid for peis og stearinlys. Jeg elsker høsten 🙂

På Nesbyen Hundeskole går livet sin vandte gang. Jeg har privattimer både på dagtid og kveldstid, 3 kurs «durer» og går, jeg har hatt sporkurs og en lørdag med spor i skogen. Det var 5 stykker som hadde meldt at de kom, men vi ble bare to stykker tilslutt. Det er ikke alltid så lett å få til treninger og treff, for de fleste har nok med familie, unger og annet.

Jeg setter ikke opp flere kurs i høst. I og med at jeg ikke har et lokale å trene inne i, blir det for kaldt å trene ute. Privattimer har jeg tid til. Det er bare å ta kontakt med meg, hvis du ønsker det.

Kurs våren -18: jeg er litt usikker på hvilke kurs jeg skal sette opp, OM jeg skal sette opp kurs i det hele tatt eller hvordan fremtiden blir v. Nesbyen Hundeskole. Jeg har tatt på meg å være instruktør noen helger v. Innlandet Hundesenter sin hundetrenerutdannelse (helgekurs, to avdelinger, 1,5 år), og jeg gleder meg veldig til å få noen gode og trivelige kollegaer å diskutere kurs, hund og annet med.

Låplassen, høst

Kos dere fremover og nyt dagene med bestevennene deres. Det skal i hvert fall jeg gjøre.

Forfatter: Hilde

Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg holder valpekurs, hverdagslydighetskurs/grunnkurs, nybegynnerkurs i spor, nybegynnerkurs i rundering, rallymix - kurs, kantarellsøkkurs, freestylekurs, forskjellige temakurs (innkalling, passeringstrening, gå fint i bånd) + at jeg tar på meg privattimer. Kursene går fortrinnsvis vår og høst, men privattimene tar jeg hele året. Jeg har tre hunder. Cockergutten Fant på 12 år, korthårscollie Ebbie som er 10 år, og hennes datter Pia, som er 6.5 år gammel. Hos meg er det aldri et kjedelig øyeblikk.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s