GOD SOMMER!

Kursene dette første halvåret, er snart ved veis ende. Det har vært mange trivelige stunder, med mange flinke og interesserte eiere. Jeg har kost meg på hver eneste trening med dere alle sammen!

Jeg har holdt temakurset  «innkalling/passeringstrening», nybegynner sporkurs og nybegynner runderingskurs i tillegg til «hverdagslydiget 2». Det er blitt ganske mange privattimer også, noe som jeg synes er veldig bra.

Privattimene inneholder veldig ofte kontakt-trening, gå fint i bånd, passerings-problematikk, innkalling og valpebiting. Det er selvsagt andre ting også, av mere privat art.

Jeg har hatt et par treninger på Låplassen også, og det vil jeg gjerne fortsette med. Det er kjempeflott trening for hundene mine og meg og også for de som kommer (vil jeg tro 😉 ) Treningen torsdag 1. juni avlyste jeg kvelden før. Jeg hadde bare fått beskjed fra en som ville komme og da blir det litt få på trening. I løpet av torsdagen fikk jeg tre henvendelser fra noen som ønsket å komme, men da var det litt for seint å sette opp treningen igjen. Jeg må nok være tydeligere på at det er viktig at folk sier at de vil komme på treningene, når jeg setter dem opp. Da har jeg lært det, også.

IMG_0515
Her trener vi på «dekk/bli» på siste treningen vi hadde. Kjempefin trening!!

Nå gjenstår det to privattimer lørdag, en kurskveld med hverdagslydighetsgjengen onsdag, privattimer torsdag og så er det sommerferie fra kurs. Dvs. jeg skal ha 2 -3 privattimer i sommer, med et par stykker som har fått valp. Er det flere som vil henge seg på, er det bare fint. Jeg vil legge ut datoer når timene er satt opp.

Jeg starter opp igjen etter sommerferien. Da blir det et valpekurs som går 6 torsdager, med oppstart 24. august. Der er det tre ledige plasser. Jeg har også satt opp et kurs som jeg har kalt «Kontakt, kontroll og samarbeid». Her er det 6 deltagere med hund og det er kommet inn et par påmeldinger allerede. Kurset går 4 onsdager, annenhver uke. Oppstart er 30. august. Dette kurset er for aktive og glade hunder, som det er vanskelig å få kontakt med og å få kontroll på. Ingen forkunnskaper kreves og voksne hunder oppfordres til å bli med. Dette kurset er ikke for hunder som har «problemer». De trenger privattimer først.

Da gjenstår det bare å takke alle kursdeltagerne mine for et flott vårsemester og ønske en riktig god sommer til dere alle.

Klem fra Hilde.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.