Forberedelser til treningsgruppa.

Torsdag 25. august starter treningsgruppa v. Nesbyen Hundeskole. Hva dette går ut på, kan du lese HER. 

Jeg har ikke satt opp så mange kurs i høst, fordi jeg gjerne vil trene mere med mine egne hunder. Etter at jeg ble blokkert fra facebookgruppa «hundetrening på Nesbyen», blir jeg ikke informert om eventuelle treninger som blir satt opp på Nes. Da setter jeg like gjerne opp egne treninger, jeg  🙂

Jeg har lenge trent etter Canis sitt grunnferdighetsskjema. Dette skjemaet er det copyright på. Jeg har fått lov av Morten E. til å dele det ut til de som ønsker det på treningsgruppa. Ellers er det ei bok som jeg har bestemt meg for å lese og så skal jeg gjøre noen av oppgavene som er gitt i henhold til denne. Det er ei bok av Maria Brandel, en kjempeflink svensk instruktør og landslagsdeltager i LP for Sverige.

IMG_7004

Jeg har tenkt å trene mest LP på torsdagene, men det blir nok annet, også. Jeg har planlagt et par øvelser som jeg skal trene på hver gang, +  et par andre øvelser som jeg skal bestemme fra gang til gang. Ellers blir det fellesøvelser for de som ønsker det, hver kveld.

Så, nå er jeg klar. Jeg gleder meg til en trivelig høst på Låplassen. Er det flere som har lyst til å bli med, er det bare å sende meg en mld. på tlf 95 90 10 11. Det er viktig at du vet hvordan gruppa skal fungere. Dette gjør du ved å klikke deg inn på linken i starten av innlegget. Det er selvsagt gratis å bli med på dette.

Da sees vi, helsing Hilde 🙂

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.